Greenwich

A semi in this blue ribbon North Shore suburb was ripe for renovation to make the most of the available space and help the owners achieve the lifestyle they required. The home is now warm and welcoming with a bright, airy feel that creates a relaxing environment for the family, friends and visitors alike.

The kitchen was redesigned and relocated so it now opens out to a veranda via bi-fold doors to create a fabulously functional entertaining zone. Enhanced by sandstone pillars and shutters and with its warm palate and wide oak floorboards, the kitchen is truly the heart of this home. In choosing a galley style layout, the team at Blue Frog has cleverly managed traffic flows, storage and work zones.

In applying their expert knowledge of design and layout, the team at Blue Frog has created a large living area from what was once unusable space which has added greatly to the client’s lifestyle.